facebook

instagram

linkedin

onze werkwijze

is helder en

verantwoord met

aandacht voor

mens en milieu

Werkwijze

 

Gedurende het ontwerp- en ontwikkelproces zoeken we het spanningsveld op tussen efficiëntie en impact. Technische vakkundigheid en empathisch vermogen zijn onze belangrijkste tools. Door van meet af aan in te zetten op een slim en efficiënt ontwerp creëren we onze eigen ‘speelruimte’ om daadwerkelijk iets toe te voegen aan de omgeving.


De drie basiswaarden in onze werkwijze zijn;

 

Systeem-denken

Ontwikkelopgaves worden steeds complexer; bouwen alleen is natuurlijk nooit de opgave. Wij zien bouwen niet als DE opgave, maar als antwoord op de sociaal, maatschappelijke opgaven

die erachter schuil gaan.


Daarom starten we altijd met een analyse. Dat doen we met een team waarin expertise, creativiteit en een open mind de basis zijn. Zo komen we tot vernieuwende technische toepassingen en gebruiksconcepten waarbij fysieke, sociale én economische aspecten samen een holistisch concept vormen.

Samen-werken

Op basis van de benodigde expertise stellen we een projectteam samen. En onze naam zegt het al. We werken niet voor, maar MET mensen. Daarbij vinden we eigenaarschap en verbinding net zo belangrijk als rationele input. Samen gaan we middels een gestructureerde brainstorm opzoek naar die dialoog.


Zo experimenteren en groeien we met onze opdrachtgevers naar een gemeenschappelijke mindset. En halen we samen het hoogst haalbare uit de opgave. Op alle vlakken.

 

Waarde-creëren

We willen door verbinding met ‘de plek’ waarde creëren. Ons doel is om woon-, leef- en werkomgevingen te realiseren die toegevoegde waarde bieden voor gebruikers en omgeving,

die een verhaal vertellen en ons ‘raken’. Waar cultuur en natuur hand in hand gaan. Gebouwen met ‘een pulse’, waar we op de langere termijn ook intrinsiek goed voor zorgen, omdat we er nog lang van willen genieten.

Benieuwd naar ons werk? bekijk ons portfolio (button)

MET | +31 (0)6 - 10 98 42 54 | info@metarchitecten.nl

© MET. All rights reserved.